perjantai 26. maaliskuuta 2010

Tästä se lähtee...

Ajatus oman blogin pitämisestä on kytenyt mielessäni jo hyvän aikaa. Kun olen nyt tarpeeksi kauan seurannut sivusta ja lukenut toisten ihania tekstejä, olen vihdoinkin kerännyt (mielestäni) tarpeeksi rohkeutta ryhtyäkseni tähän. Saas nährä kuin käy... Lukeeko tätä kukaan? Onko sillä mitään väliä? Mitä mä tänne kirjoitan... Mitä tänne pitää kirjoittaa.. Ystäväni sanoi, että kirjoita vaikka sitä mitä päivisin näet ja koet ympärilläsi ja käytä sitä eräänlaisena terapiana. Olen tällä hetkellä tyttövauvamme kanssa kotosalla, niin tapahtumat rajoittuvat hyvin pitkältä tänne kotiin. Toki välillä liikenne talomme ohitse on huima; aamulla pari traktoria, töihin lähtevät naapurit sekä pari ratsukkoa aamulenkillä..
Ehkäpä se kivan tekstin luominen onkin juuri sitä, että vaan kirjoittaa. Lukee tätä sitten yksi tai kolme, tällaista sekavaa jutustelua on tiedossa.

Lisäksi sitä salaa toivoo saavansa täältä muutaman ystäväbloggaajan, jonka kanssa olisi kiva jakaa ajatuksia kommenttien muodossa.

Tervetuloa siis seuraani, sekavaan sellaiseen!

2 kommenttia:

  1. Onnea uudelle blogille! Ennen kuin huomaatkaan, siitä tulee tärkeä osa arkeasi, ainakin toivottavasti näin:) Jään mielenkiinnolla seuraamaan teidän kuulumisia...

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa blogimaailmaan! Samanlaisia asioita itsekin pohdiskelin, kun blogiani avasin. Oma bloginikin on vielä hyvin nuori, niin on nuo ajatukset tuoreessa muistissa :). Tuo ystäväsi näkemys vaikutti hyvältä :). Ystäväbloggaajat ovat tosiaan mahtava asia tässä hommassa!

    Mielenkiinnolla jään minäkin seuraamaan mitä tuleman pitää! :)

    VastaaPoista