lauantai 17. huhtikuuta 2010

Pientä piristystä arkeenKuten lupailin, tässä muutama otos perjantain kuvauksista. Kynnet ovat hienot, sormet eivät... ;-) Nyt vaan odotellaan sivujen julkaisua ja asiakasryntäystä naapurin uudelle studiolle. Oli mukava kokemus, mutta ei minua voi malliksi tituleerata.


Ranskalainen manikyyri, jonka päälle maalattiin violetti kukka ja keskelle laitettiin timantti. Kyllä nyt kotiäidin kelpaa ;-)

Kyseessä on omaa kynttä hoitava ja säästävä Bio Sculpture geelaus. Suosittelen lämpimästi! Ihanaa kun on kynnet huolitellut ja valmiina menoon kuin menoon, vaikka kauppaan ;-)

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit kynnet. Ovat mun makuun täydelliset! Mulla ei kyllä koskaan ole ollut minkäänlaisia rakennekynsiä ja kovasti epäilen että niiden kanssa osaisin ollakaan... Mut aina voi ihailla ja haaveilla :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä tosi kauniit, itsekin tykkään. ainoa vaan, että kuvien takia piti jättää pitkiksi.. hitu hankalat vauvan hoidossa ;-)

  Tarkennus: eivä tole rakennekynnet vaan omien kynsien geelaus. Eli oma kynsi ei vioitu mitenkään toisin kuin rakennekynsien kanssa ;-)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet! Ei olisi huono ajatus ottaa pelkkä geeli omien kynsien päälle, nyt kun omat ovat jostain syystä niin hyvässä kunnossa ja kasvavat nopeasti!

  VastaaPoista