perjantai 11. kesäkuuta 2010

Arkista aherrusta ja kesäkiireitä

Blogi ei edisty. Ei sitten millään. No, lupasin itselleni etten ota ressiä asiasta....

Kesän alku on mennyt vauhdilla; pojan 6-v. synttärit vietettiin kolmipäiväisinä, parit konsertit on tullut käytyä kuuntelemassa ja pihaa laitettu sekä on ehditty mökkeilläkin. Kuvat ovat vielä kamerassa, joten isompi päivitys myöhemmin.

Tyttösemme on jo 10,5 kk ja kehitys on huimaa; eilen opittiin menemään raput ylös-alas-ylös-alas... Siinä se ilta sitten menikin ;-) Lisäksi hän kovasti harjoittelee jo kävelyä ja ennätys on kahdeksan askelta peräkkäin!! Mihin tämä aika oikein on hujahtanut?? Ihanainen on tuo meidän tyttösemme, niin aurinkoinen ja nauravainen. Oikein sydän pakahtuu häntä katsoessa, äidin kulta.

Isonveljen kesäharrastuskin on alkanut vauhdikkaasti, tuossa ne äsken lähtivät jo isin kanssa jalkapalloturnaukseen. Toivottavasti pelit menevät taas hyvin!

Ihanaa kesää teille kaikille! Me jatkamme puuhailujamme ja podemme suurta matkakuumetta, joten saa nähdä tuleeko seuraava päivitys matkakuvien kera ;-)

2 kommenttia:

  1. Kyllähän se "oikea elämä" ja kesä itsessään vähentää tuota intoa istua koneella... Hyvää kesää ja onnistunuttta matkaa!

    VastaaPoista
  2. Minulla tulee myös näitä on-off tiloja blogin suhteen. Kyllä se siitä. Hyvää kesää Sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista