maanantai 24. toukokuuta 2010

Pihahommia, sairastamista ja pihahommia...Ihanat ilmat ovat suorastaan pakottaneet minut pysymään pihalla ja puutarhahommissa. On siis syystäkin jäänyt tämä bloggaaminen vähemmälle. Lisäksi olen nyt viikon ollut hurjassa flunssassa pikkupimun kanssa, joten blaah... Nyt sataa vettä ja mittari näyttää + 11,9, hrrr.. Siispä bloggaamaan!

Kukkapenkkejä olen putsaillut ja muutaman ruusun saanut istutettua viime syksynä perkaamiini ruusupenkkeihin lisää.. Nice! Narsissit kukoistavat ja tulppaanit availevat nuppujaan.

Kukkapenkki huhtikuussa ja toukokuussa..

Aurinkoiset ja suorastaan helteiset päivät innostivat minua myös laittamaan kesäkukkia terassille.

Amppeleissa pelargonioita, ruukussa äitienpäivälahjani runkoruusu, vieressä lumihiutale sekä itse tehty suihkulähde..Petunioita ruukuissa
Lisäksi olen superonnellinen, että tänä kesänä taidamme saada raparperia!!! Siirto uuteen paikkaan on piristänyt taimia ja ovat jo kovasti kasvaneet. Samoin makoisa ruohosipuli!Tällaisia puuhia täällä meillä. Tämä viikko onkin sitten kiireinen, kun pojalla on 6-v. syntymäpäivät viikonloppuna, isäntä joutuu polven magneettikuvaan (selviää joudutaanko leikkaamaan) ja äiti pääsee Bryan Adamsin keikalle!! Mukavaa viikkoa kaikille ;-)

2 kommenttia:

  1. Jee :) Pihajuttuja odotinkin. Onpa teidän raparperit jo hyvässä nousussa! Pitäisköhän meidänkin siirtää ne, kun ne on ihan vaivasia vielä. Kukat ja ruukut on vieläkin hankkimatta...

    VastaaPoista
  2. Kivaa pihajuttuja!!!! Ihana tuo ruusupuu. Muutenkin tykkään kovasti ruukkuistutuksistasi : )

    VastaaPoista