lauantai 27. maaliskuuta 2010

Valmistautumista


Eilen reipastuin ja aloitin pääsiäisvalmisteluja. Muutamia kukka-asetelmia on tullut tehtyä, pääsiäismunia ostettu samoin nameja ja tietenkin ruohot kasvamassa. Saa nähdä säilyykö yhtään suklaata itse pääsiäiseen.. Meillä asuu muutama suklaa-hiiri ;-)

Tämä sunnuntai aiheuttaa minussa aina ristiriitaisia tunteita. Toisaalta omat lapsuusmuistot palaavat mieleen ihanina, toisaalta jatkuva ovikellon pimputus ja koiran haukunta saa minut raivon valtaan.. Sekavat fiilikset siis. Ostin eilen valtavan määrän erilaisia nameja virpojille ja laitoin ne nätisti koriin odottamaan. Kuitenkin mietin, että pitäisikö ovikello ottaa pois päältä. Olenko ikävä ihminen? Kun tyttö menee päikkäreille ja jos ovikello soi, hän herää takuu varmasti. Äh. Antaa olla päällä, en halua olla kulmakunnan ikävä täti. Alue, jossa asumme, on pelkkiä lapsiperheitä täynnä, joten virpojia varmasti riittää. Heitä ja haukuntaa odotellessa, mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia:

  1. Tulinpa kurkistelemaan vastavierailulle. Mukavaa palmusunnuntain jatkoa. Ja toivotaan ettei se kello sois päikkäreiden aikaan.

    VastaaPoista
  2. Minä täällä niitä virpojia olen odotellut, mutta miten niitä ei näy missään! Ovat kaikki kai siellä teillä päin ;D

    No, ehkäpä Kinderit kelpaa näille meidän kotijoukoille :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä se ovikello sitten soikin ;-) Ja saimme paljon ihania vitsoja !

    VastaaPoista